Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν τα επιτυχημένα σεμινάρια Baby Swimming του Birthlight! Ξεκινάει τον Απρίλιο ο επόμενος κύκλος!

Στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκαν τα επιτυχημένα σεμινάρια Baby Swimming του Birthlight! Ξεκινάει τον Απρίλιο ο επόμενος κύκλος!

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα σεμινάρια Baby Swimming L1 και L2 του Birthlight στην αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη!

Η εκπαίδευση στα σεμινάρια Baby Swimming Birthlight αποτελεί μια διαδικασία ολιστικής προσέγγισης του παιδιού και της γονεικότητας που είναι και το χαρακτηριστικό γνώρισμα του Birthlight.

Οι μαθητές μας εκπαιδεύτηκαν στις πρακτικές Baby Swimming και στην ξεχωριστή μέθοδο και προσέγγιση Birthlight που λειτουργεί πάντα με βάση τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και έχει ως γνώμονα και επίκεντρο το παιδί. Επιπλέον είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σε κανονικές συνθήκες μαθήματος βρεφικής κολύμβησης με γονείς και παιδιά --κάτι που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης baby swimming Birthlight!

Εγγυόμαστε την ασφάλεια και την υψηλή ποιότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας, για το λόγο αυτό δημιουργούμε πάντα μικρά γκρουπ μαθητών και συχνές εκπαιδεύσεις έτσι ώστε να παρέχουμε στους μαθητές μας την εκπαίδευση που τους αξίζει! (δες το αμέσως επόμενο σεμινάριο baby swimming στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2022)

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στα σεμινάρια Baby Swimming του Birthlight! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας καλωσορίζουμε στην κοινότητα Birthlight!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την υπεύθυνη του προγράμματος baby swimming "Πειρατές της Πισίνας" κυρία Ντόμη Δεδέογλου και το Grand Hotel Palace για την υπέροχη φιλοξενία των σεμιναρίων μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς και τα παιδάκια που συμμετείχαν εθελοντικά στην εκπαιδευτική διαδικασία!

Το υπέροχο ταξίδι της γνώσης με επίγνωση και σεβασμό μόλις ξεκίνησε!

" Great teams create great families! "

 

Δείτε τις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ των σεμιναρίων Baby Swimming Birthlight στη Θεσσαλονίκη - Φεβρουάριος 2022

Διαβάστε τι έχουν πει για τη εκπαίδευση Birthlight!

Δείτε τα επόμενα προγραμματισμένα σεμινάρια Birthlight

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις εκπαιδεύσεις μας.

Share: 

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr