Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Η άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αποτελεί για την έγκυο μέσο βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, ευεξίας, χαλάρωσης και προετοιμασίας για τον τοκετό ενώ έχει πολλαπλά οφέλη και επιδρά θετικά στη γυναίκα και το μωρό της. 

Με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης έχουμε δημιουργήσει 2 προγράμματα άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης:  

  • «Fit & Healthy mommy to be» περιλαμβάνει ασκήσεις στο έδαφος
  • «Aqua Fit & healthy mommy to be» περιλαμβάνει ασκήσεις στο νερό

Τα προγράμματά μας περιλαμβάνουν μεθόδους των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, αφού δημιουργήθηκαν μετά από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα και μελέτη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο και συνεισφέρουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών, ενώ τις βοηθούν να έχουν έναν πιο εύκολο, πιο γρήγορο και με λιγότερες επιπλοκές τοκετό.

Μέσω της άσκησης στην εγκυμοσύνη οι γυναίκες ανακουφίζονται από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους ενώ το σώμα τους μπορεί να επανέλθει γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση ενισχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

Τα προγράμματα Fit & healthy mommy to be και Aqua Fit & healthy mommy to be ενδείκνυνται για όλες τις έγκυες γυναίκες ακόμα και για τη δίδυμη κύηση, ανεξαρτήτου μήνα κυήσεως – εφόσον βέβαια η εγκυμοσύνη τους εξελίσσεται ομαλά και έχουν και την άδεια του γυναικολόγου τους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση ούτε κολυμβητικές γνώσεις.

Το μαθήματα είναι διάρκειας 50 λεπτών και πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες. 

Υπάρχει η δυνατότητας εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγραμμάτων μέσα και έξω από το νερό).

Μία πολύ δυνατή εμπειρία με ευεργετικές ιδιότητες κατά την πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας!!!

Πού γίνονται τα μαθήματα άσκησης στην εγκυμοσύνη; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

  • σεσυνεργαζόμενο χώρο στη Θεσσαλονίκη : Baby Shark Swimming Academy
  • στη φύση (green exercise)
  • στον δικό σας χώρο
  • στη θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις εγκύους που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο με γνώση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας.

Fit & Healthy Mommy To Be

Το πρόγραμμα Fit & Healthy Mommy To Be είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που δημιουργήσαμε ειδικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης...

Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Το πρόγραμμα άσκησης στην εγκυμοσύνη Aqua Fit & Healthy Mommy To Be είναι μία μέθοδος εκγύμνασης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης...

Συχνές ερωτήσεις

Διαβάστε συχνές ερωτήσεις για άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης 

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr