• Εγκυμοσύνη & Άσκηση

Εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη

Άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης μέσα και έξω από το νερό!

Η τάση να θεωρούνται οι γυναίκες που κυόφορουν ότι ανήκουν στον πληθυσμό υψηλού μινδύνου και δε θα πρέπει να ασκούνται τείνει να εκλίψει…

Όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν την άσκηση ως μέσο βελτίωσης της φυσικής τους κατάστασης, ευεξίας, χαλάρωσης και προετοιμασίας για το πιο σημαντικό γεγονός στη ζωή τους! Ενώ και οι ειδικοι συμφωνούν για τα πολλαπλά οφέλη της  σε μία ομαλή εγκυμοσύνη, τόσο για τη μέλουσα μητέρα όσο και για μωρό της, και παροτρύνουν τις εγκυμονούσες να αθληθούν!

Αναγνωρίζοντας τον υψηλό βαθμό ευθύνης και την απαίτηση πολύ εξειδικευμένων γνώσεων, δημιουργήσαμε ειδικά για τις μέλουσσες  μανούλες προγράμματα εκγύμνασης που με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης :

«Fit & Healthy mommy to be» και «Aqua Fit & Healthy mommy to be» προκειμένου να προσφέρουμε στις γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, κάτι παραπάνω από μία απλή γυμναστική!!

Τα προγράμματά μας, περιλαμβάνουν μεθόδους των οποίων η αποτελεσματικότητα και η ασφάλεια έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, αφού δημιουργήθηκαν μετά από μακροχρόνια επιστημονική έρευνα και μελέτη τόσο σε θεωρητικό όσο και σε προπονητικό επίπεδο και συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των γυναικών και τις βοηθάει να έχουν έναν ευκολότερο, γρηγορότερο και με λιγότερες επιπλοκές τοκετό.

Μέσω τις άσκησης οι έγκυες ανακουφίζονται από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους ενώ το σώμα τους μπορεί να επανέλεθει γρηγορότερα στην προ της κύησης κατάσταση, ενυσχύοντας ταυτόχρονα τον θηλασμό.

Τα προγράμματα Fit / Aqua Fit & healthy mommy to be ενδείκνυνται για όλες τις γυναίκες ακόμα και για τη δίδυμη κύηση, ανεξαρτήτου μήνα κυήσεως – εφόσον βέβαια η εγκυμοσύνη τους εξελίσσεται ομαλά και έχουν και την άδεια του γυναικολόγου τους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση ούτε   κολυμβητικές γνώσεις!

Το μαθήματα πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες, από 45-50 λεπτά!

Υπάρχει η δυνατότητας εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγρμμάτων μέσα και έξω από το νερό) !

Μία πολύ δυνατή εμπειρία με ευεργετικές ιδιότητες κατά την πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας!!!

Fit & healthy mommy to be

Το πρόγραμμα «Fit & Healthy mommy to be» είναι μία μέθοδος εκγύμνασης που δημιουργήσαμε ειδικά για τις μέλουσσες...

Aqua Fit & healthy mommy to be

Το πρόγραμμα «Aqua Fit & Healthy mommy to be» είναι μία μέθοδος εκγύμνασης στο νερό, που δημιουργήσαμε ειδικά...

Πρόγραμμα μαθημάτων - Ιδιαίτερα μαθήματα

Δείτε τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιούνται μαθήματα Fit & healthy mommy to be και Aqua Fit & healthy mommy to be...

Εγκαταστάσεις

To πρόγραμματα γίνονται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στα ξενοδοχεία GRAND HOTEL PALACE...

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχετε σχετικά με την άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης...

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας