Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Το πρόγραμμα άσκησης στην εγκυμοσύνη Aqua Fit & Healthy Mommy To Be είναι μία μέθοδος εκγύμνασης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης με βάση επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους άσκησης, προσπαθώντας να προσφέρουμε στις εγκύους έναν συνδυασμό ευεξίας, χαλάρωσης και υγείας.

Πρόκειται για μία ευχάριστη και αποτελεσματική μέθοδο άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης που περιλαμβάνει αρχές και ασκήσεις yoga καθώς και ένα ευρύτερο ασκησιολόγιο προσαρμοσμένο ειδικά στις απαιτήσεις και τις ανάγκες των εγκύων.

Η έγκυος γυναίκα μπορεί να γυμναστεί χωρίς να καταπονηθεί, έχοντας ως στόχο να γνωρίσει ακόμα καλύτερα το σώμα της, να κατανοήσει τις αλλαγές του, να έχει τον απόλυτο έλεγχο αυτού και των κινήσεων της προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της εγκυμοσύνης και του τοκετού και κυρίως να συνδεθεί με το μωρό της χαλαρώνοντας και απολαμβάνοντας μαζί του τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού.

Ασκήσεις σωστής αναπνοής, ενδυνάμωσης, χαλάρωσης, διατάσεις, ασκήσεις εμπέδωσης αλλά και αλλαγής στάσης του εμβρύου, ασκήσεις εξοικείωσης για τις εγκύους που επιλέγουν τη γέννα στο νερό, είναι το κύριο περιεχόμενο των μαθημάτων μας.

Το νερό είναι το ιδανικό περιβάλλον στην εγκυμοσύνη. Δίνει την δυνατότητα στην έγκυο γυναίκα να κινηθεί άνετα και με ασφάλεια μέσα σε αυτό κάνοντας κινήσεις και ασκήσεις που θα ήταν ακατόρθωτο να γίνουν εκτός αυτού. Λόγω της υδροστατικής πίεσης και της αντίστασης του νερού η μέλλουσα μητέρα δουλεύει όλο της το σώμα νιώθοντας ανάλαφρα και άνετα. Το νερό διευκολύνει τη χαλάρωση και βοηθάει στην ανάπτυξη θετικών συναισθημάτων προσφέροντας με αυτό τον τρόπο ένα ήρεμο αλλά και διεγερτικό περιβάλλον.

Το πρόγραμμα άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης Aqua Fit & Healthy Mommy To Be ενδείκνυται για όλες τις έγκυες γυναίκες ακόμα και για τη δίδυμη κύηση, ανεξαρτήτου μήνα κυήσεως, εφόσον η εγκυμοσύνη τους εξελίσσεται ομαλά και έχουν και την άδεια του γυναικολόγου τους.

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στην άσκηση ούτε κολυμβητικές γνώσεις.

Το μαθήματα διαρκούν 50 λεπτά και πραγματοποιούνται από μία έως και τρεις φορές την εβδομάδα ανάλογα με τις ημέρες και τις ώρες που εξυπηρετεί τις ασκούμενες, σε ολιγομελή τμήματα.

Υπάρχει η δυνατότητας εναλλαγής μεταξύ των προγραμμάτων (συνδυασμός προγραμμάτων μέσα και έξω από το νερό).

Μία πολύ δυνατή εμπειρία με ευεργετικές ιδιότητες κατά την πιο σημαντική περίοδο στη ζωή μίας γυναίκας!!!

Πού γίνονται τα μαθήματα Aqua Fit & Healthy Mommy To Be; 

ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η Κική Κατσικάρη βρίσκεται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τα μαθήματα άσκησης στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης πραγματοποιούνται κατόπιν συνεννόησης :

 • σεσυνεργαζόμενο χώρο στη Θεσσαλονίκη : Baby Shark Swimming Academy
 • στη θάλασσα τους καλοκαιρινούς μήνες
 • στον δικό σας χώρο εφόσον υπάρχει πισίνα

ONLINE ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Για τις εγκύους που βρίσκονται σε άλλες περιοχές ή το προτιμούν, υπάρχει η δυνατότητα μίας σειράς online μαθημάτων και συμβουλευτικής προκειμένου να σας υποστηρίξουμε σε αυτήν την τόσο σημαντική περίοδο με γνώση, ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξοπλισμός Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Για την παρακολούθηση των μαθημάτων κολύμβησης είναι απαραίτητη η χρήση ειδικού εξοπλισμού

 • μαγιό
 • μπουρνούζι
 • αδιάβροχες παντόφλες
 • σκουφάκι κολύμβησης
 • γυαλάκια κολύμβησης

Δικαιολογητικά Aqua Fit & Healthy Mommy To Be

Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Aqua Fit & Ηealthy Μommy τo be είναι απαραίτητα η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων, οι οποίες να πιστοποιούν ότι οι ενδιαφερόμενοι είναι υγιείς και μπορούν να συμμετέχουν σε κολυμβητική δραστηριότητα.

Έτσι λοιπόν απαιτείται:

 • βεβαίωση από τον γυναικολόγο σας
 • βεβαίωση από δερματολόγο, παθολόγο
 • συμπληρωμένο το ειδικό ιατρικό ιστορικό το οποίο σας παρέχουμε εμείς προκειμένου να λάβουμε όλες τις ειδικές παραμέτρους υπόψιν και να σχεδιάσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα άσκησης στην εγκυμοσύνη Aqua Fit & Healthy Mommy To Be μπορείτε να δείτε μία λίστα από τις πιο συχνές ερωτήσεις, να μάθετε περισσότερα για τα οφέλη του ή να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες. 

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr