Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming

Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming

Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming

Η ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming αφορά προηγμένες εκπαιδεύσεις οι οποίες εξειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς, ενσωματώνουν τις προηγμένες πρακτικές διδασκαλίας Birthlight για το ζεύγος γονέα-παιδί που απαιτούν ευαίσθητη προσέγγιση και ειδικές δεξιότητες, προκειμένου να διευκολυνθεί η απόλαυση και η πρόοδος στο νερό.

Πολύ μικρά μωρά με τους γονείς τους, μωρά/νήπια που κλαίνε κατ 'επανάληψη στα μαθήματα, μωρά/νήπια υπό την πίεση των γονέων τους για την εκτέλεση ασκήσεων και φοβισμένα μωρά/νήπια πρόκειται να επωφεληθούν ιδιαίτερα από τη γνώση που θα αποκομίσουν οι εκπαιδευτές από την ημερίδα αυτή.

Συλλογικά σχεδιασμένη από τους έμπειρους καθηγητές Birthlight, Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming διερευνά την αλληλεπίδραση γονέων και παιδιών στο νερό ως μια διαδικασία μυαλού και σώματος στο οποίο η παρατήρηση του κάθε ζεύγους γονέα παιδιού είναι πρωταρχικής σημασίας και δίνεται προτεραιότητα στην ανταπόκριση των ανάγκες τους.

Οι πρακτικές ενίσχυσης της χαλαρής και ευχάριστης αλληλεπίδρασης στο υδάτινο περιβάλλον μπορεί να έχει θετικές συνέπειες όσον αφορά την αυτοπεποιθηση των παιδιών, τη συναισθηματική τους νοημοσύνη, αλλά και για την προώθηση πιο αρμονικών σχέσεων στην οικογένεια και στην κοινότητα.

Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming είναι βιωματική και προσδίδει μια σειρά από τεχνικές που δεν είναι ευρέως προσβάσιμες με στόχο τη διευκόλυνση στην «ανατροφή των παιδιών» στο νερό.

Σε ποιους απευθύνεται η ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming

  • σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές βρεικής κολύμβησης Birthlight 
  • αιτήσεις από άλλους έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης (με δύο τουλάχιστον χρόνια διδακτική εμπειρία) είναι δυνατόν να επιτρέπονται και να γίνονται δεκτές κατά περίπτωση μετά από μεμονωμένη εξέταση.

Πιστοποίηση της ημερίδας προηγμένης μελέτης Baby Swimming

Με την ολοκλήρωση της ημερίδας προηγμένης μελέτης βρεφικής κολύμβησης”, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν Πιστοποιητικό ανώτερης εκπαίδευσης βρεφικής κολύμβηση Birthlight. Η συμμετοχή στις ημερίδες συμβάλλει στην Συνεχή Επαγγελματική Εκπαίδευση CPD. (Οι εκπαιδευτές βρεφικής κολύμβησης Birthlight μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτή την ενότητα για τους σκοπούς του προγράμματος Συνεχούς Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (CPDs) με το οποίο δεσμεύονται, προκειμένου να τηρούνται τα ποιοτικά κριτήρια ασφαλούς και επαγγελματικής διδασκαλίας με ανανεωμένες τεχνικές.)

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr