Birthlight

Birthlight

Birthlight

Ο Birthlight είναι διεθνώς αναγνωρισμένος παγκόσμιος εκπαιδευτικός οργανισμός αφιερωμένος στην άσκηση κατά το διάστημα πριν από τη σύλληψη μέχρι και τα πρώτα χρόνια της ζωής ενός παιδιού. Βασιζόμενος στις αρχές της γιόγκα αποτελεί ένα φιλικό οργανισμό στην οικογένεια με επίκεντρο την ολιστική προσέγγιση για την εγκυμοσύνη, τη γέννηση, τη βρεφική και τη νηπιακή ηλικία.

Ο Birthlight λειτουργεί με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα γύρω από την εγκυμοσύνη και την παιδιατρική. Στόχος του είναι να εξασφαλίσει τη σωματική και συναισθηματική φροντίδα των εγκύων γυναικών, των παιδιών και των οικογενειών τους!

Σκοπός του όλοι οι γονείς να μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα άσκησης πριν από τη σύλληψη έως το τέταρτο έτος ενός παιδιού σε ένα πρόγραμμα συνεχούς υποστήριξης,  προκειμένου να δημιουργηθεί «μια διευρυνόμενη κοινότητα χαράς και ευημερίας» και να μπορούν οι νέοι γονείς μαζί με τα παιδιά τους να χαλαρώνουν και να χαίρονται μαζί τη νέα τους ζωή.

Διεθνώς αναγνωρισμένος, ο Birthlight συνεργαζόμενος με ιατρικούς φορείς εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, έχει πρωτοπορήσει στον τομέα της βρεφικής κολύμβησης, της άσκησης στην εγκυμοσύνη πριν και μετά τον τοκετό, και τη βρεφική γιόγκα.

Ο Birthlight έχει εμπνεύσει και συμβάλλει σημαντικά σε μια πιο ολιστική προσέγγιση σχετικά με την άσκηση, σε όλους τους τομείς, με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα κατάρτισης εκπαιδευτών Birthlight. Χρησιμοποιεί καινοτόμα προγράμματα που υποστηρίζονται από μια εκτεταμένη και θεμελιώδης γνώση ανατομίας, φυσιολογίας και της επιστημονικής έρευνας. Τα προγράμματα αυτά είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς διαδικασίας πρακτικής εξάσκησης, διδακτικής εμπειρίας και επιστημονικής γνώσης!

Τα προγράμματα είναι προσιτά για όλους ενώ οι αξίες του σεβασμού, της αποδοχής και της εμπιστοσύνης είναι θεμελιώδους σημασίας σε όλα τα επίπεδα.
Χαρακτηριστικό όλων των εκπαιδευτών Birthlight είναι η διδασκαλία με επίγνωση, κατανόηση και σεβασμό στην ατομικότητα και τη διαφορετικότητα!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Baby Swimming Birthlight

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Διεθνούς Αναγνώρισης

Μοιραζόμαστε όλοι το πάθος και την πεποίθηση ότι η απόλαυση της κολύμβησης και η αγάπη για το νερό θα πρέπει να προάγεται από έναν σίγουρο και γεμάτο αγάπη χειρισμό των παιδιών μέσα στο νερό χωρίς ποτέ να υπάρχει βίαιος εγκλιματισμός και πρακτικές εξαναγκασμού.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάριά Baby Swimming Birthlight προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Λαμβάνουν μέρος πάντα σε οργανωμένους χώρους και προσφέρουν ολοκληρωμένο φάσμα θεωρίας αλλά και πράξης δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες κάνουν πρακτική εξάσκηση στο νερό κάθε μέρα και έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες μαθήματος με παιδιά και γονείς.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα βρεφικής κολύμβησης Birthlight και όλες οι πρακτικές που διδάσκονται σε αυτά, είναι συνεπείς με τις εξελίξεις της έρευνας όσον αφορά τη φυσιολογία και την ψυχολογία βρεφών και την πρόοδο στην κολύμβηση.

Το πρόγραμμά συνδυάζει την απόλαυση, την ασφάλεια και τις συστηματικές θεμελιώδης  διαδραστικές πρακτικές για το ζεύγος γονέας-βρέφος. Η προσέγγιση είναι ολιστική και οφορά τόσο το παιδί όσο και τον γονέα/φροντιστή. Ο Birthlight είναι ο οργανισμός που έχει πρωτοστατήσει στην ιδέα της ολιστικής προσέγγισης «Γονέας - Βρέφος - Νερό».

Οι Birthlight τεχνικές είναι στην πρώτη γραμμή των διεθνών προσεγγίσεων για κολύμπι μαζί με το παιδί. Η ιδρύτρια του οργανισμού Françoise Freedman έλαβε το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο Virginia Hunt το 2009 (World Aquatic Baby Children Association). O Birthlight στηρίζεται από τον STA (Swimming Teachers Association) και ISTA (International Teachers Swimming Association). Ο Birthlight έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση σε όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας το προβάδισμα στη Ρωσία, Ταϊβάν και Ταϊλάνδη, τώρα κερδίζει δημοτικότητα στην Κίνα.

Το βιβλίο της Françoise "Water Babies" (Anness 1999) είναι τώρα στην 6η έκδοση και διατίθεται στα ισπανικά, σουηδικά, δανέζικα, φινλανδικά, γαλλικά και ρωσικά.

Το εκπαιδευτικό υλικό Birthlight ενημερώνεται συνεχώς με βάση τα καινούργια επιστημονικά δεδομένα και τις νέες τάσεις!

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια εκπαιδευτών βρεφικής κολύμβησης Birthlight είναι διεθνούς πιστοποίησης και αναγνώρισης!

Σεμινάριο Baby Swimming part 1

Tο Σεμινάριο Baby Swimming part 1 είναι ένα εντατικό σεμινάριο και περιλαμβάνει τις αυθεντικές πρακτικές βρεφικής κολύμβησης...

Σεμινάριο Baby Swimming part 2

Tο Σεμινάριο Baby Swimming part 2 είναι ένα εντατικό σεμινάριο απευθυνόμενο σε  πιστοποιημένους δασκάλους Birthlight Baby Swimming part 1...

 

Σεμινάριο Νηπιακής Κολύμβησης

Το σεμινάριο της Nηπιακής Κολύμβησης Birthlight είναι ένα εντατικό σεμινάριο που καλύπτει το κενό ανάμεσα...

Σεμινάριο Baby Swimming για παιδιά με αναπηρία

Το σεμινάριο Baby Swimming για παιδιά με αναπηρία έχει αναπτυχθεί από καθηγητές και τον οργανισμό Birthlight προκειμένου να προσφέρουν...

Ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming

Η ημερίδα προηγμένης μελέτης Baby Swimming αφορά προηγμένες εκπαιδεύσεις οι οποίες εξειδικεύονται...

Η Κική Κατσικάρη εξειδικεύεται στο baby swimming, την εγκυμοσύνη και τη λοχεία παραδίδοντας καθημερινά μαθήματα σε οικογένειες. Έχει εκπαιδευτεί και εξειδικευτεί σε όλους τους τομείς της βρεφικής κολύμβησης.

Newsletter

Newsletter

Αφήστε μας το e-mail σας και εγγραφείτε στο newsletter μας.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Επικοινωνία

Baby Swimming | Σεμινάρια | Κική Κατσικάρη

6948 050 179

info[a]kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr