• Εκπαίδευση

Οι Εκπαιδευτές μας

Οι Εκπαιδευτές μας

Γνωρίστε τους εκπαιδευτές μας!!

Οι εκπαιδευτές Birthlight αποτελλούν εγγύηση για τη μοναδική εμπειρία, “εμπειρία ζωής”, που θα πρέπει να αποτελλεί για όλους, η βρεφική και νηπιακή κολύμβηση!

Μέσω της ολιστικής προσέγγυσης και της εξειδικευμένης γνώσης, επιστημονικά τεκμηριωμένης, μπορούν να εξασφαλίσουν τη σωματική και συναισθηματική φροντίδα των παιδιών και των οικογενειών τους!

Οι αξίες του σεβασμού, της αποδοχής και της εμπιστοσύνης είναι θεμελιώδους σημασίας σε όλα τα επίπεδα για τους εκπαιδευτές Birthlight ενώ υπάρχει εκτεταμένη και θεμελιώδης γνώση ανατομίας, φυσιολογίας, ψυχολογίας των βρεφών, επιστημονικής έρευνας και τεχνολογικής προόδου στην κολύμβηση.

Χαρακτηριστικό όλων των εκπαιδευτών μας είναι η διδασκαλία με επίγνωση, κατονόηση  και σεβασμό στην ατομικότητα και τη διαφορετικότητα!

Μοιραζόμαστε όλοι το πάθος και την πεποίθηση ότι η απόλαυση της κολύμβησης και η αγάπη για το νερό θα πρέπει να προάγεται από έναν σίγουρο και γεμάτο αγάπη χειρισμό των βρεφών και των νηπίων μέσα στο νερό χωρίς ποτέ να υπάρχει βίαιος εγκλιματισμός ή πρακτικές εξαναγκασμού.

Για χαρούμενα παιδιά γεμάτα αυτοπεποίθηση και ευτυχισμένους γονείς…αναζητήστε έναν Πιστοποιημένο Εκπαιδευτή Βρεφικής - Νηπιακής Κολύμβησης Birthlight!

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας