• Εκπαίδευση

Baby Swimming Επίπεδο 2 | 11-12 Απριλίου 2020 | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Baby Swimming Επίπεδο 2 | 11-12 Απριλίου 2020 | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 11-12 Απριλίου 2020
Τόπος Διεξαγωγής Αθήνα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

Ο παγκόσμιας αναγνώρισης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στην Ελλάδα το σεμινάριο Βρεφικής Κολύμβησης επίπεδο 2.

Ο Birthlight λειτουργεί με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο βρεφικής κολύμβησης περιλαμβάνει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και την ξεχωριστή προσέγγιση Birthlight με επιστημονικό υπόβαθρο.

Καλύπτει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Πραγματοποιείται σε κατάλληλα οργανωμένους χώρους και προσφέρει ολοκληρωμένο φάσμα τόσο θεωρίας όσο και πράξης, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες κάνουν πρακτική στο νερό και έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες μαθήματος με βρέφη και γονείς.

Αυτό είναι ένα 2 ήμερο εντατικό σεμινάριο, απευθυνόμενο σε δασκάλους «Birthlight Baby Swimming» επιπέδου 1. Το σεμινάριο επανεξετάζει και επεκτείνει τα υλικά του Επιπέδου 1.

Η ιδιαίτερη έμφαση του σεμιναρίου είναι στα παιδιά ηλικίας 12-24 μηνών και μεγαλύτερα καθώς και στη δυναμική του ζεύγους γονέα-βρέφους. Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για να διδάξουν αποτελεσματικά καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των γονέων και των παιδιών. Τα στοιχεία που διδάχθηκαν στα μαθήματα του Επιπέδου 1 συνδυάζονται σε πιο δυναμικούς συνδυασμούς . Το μάθημα εμβαθύνει στην κατανόηση και την πρακτική της βρεφικής κολύμβησης.

Όλη αυτή η φιλοσοφία σε συνδυασμό με τον αυστηρά μικρό αριθμό συμμετεχόντων (ο οποίος δε ξεπερνά τα 14 άτομα) εξασφαλίζει και προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία των εκπαιδευόμενων προπονητών Βρεφικής Κολύμβησης Birthlight προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να διδάξουν τα δικά τους μαθήματα και να δημιουργήσουν τις δικές τους σχολές.

....με παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές Birthlight.

Το σεμινάριο διαρκεί 2 ημέρες (full time) και θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 11-12 Απριλίου 2020. Γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ και καθηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Κική Κατσικάρη.

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη γνώση!

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο:
https://www.kikikatsikari.gr/εκπαίδευση/σεμινάρια

ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook προκειμένου να μαθαίνετε νέα και ανακοινώσεις σχετικά με τη βρεφική κολύμβηση και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια:
- https://www.facebook.com/kikikatsikari.gr
- https://www.facebook.com/Birthlight-Baby-Swimming-Greece-Cyprus-15782285...

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας