• Εκπαίδευση

Baby Swimming Επίπεδο 1 | 19-21 Φεβρουαρίου 2021, Θεσσαλονίκη | Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Baby Swimming Επίπεδο 1 | 19-21 Φεβρουαρίου 2021, Θεσσαλονίκη | Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 19-21 Φεβρουαρίου 2021
Τόπος Διεξαγωγής Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

 

Ο παγκόσμιας αναγνώρισης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στην Ελλάδα το σεμινάριο Βρεφικής Κολύμβησης επίπεδο 1.

Ο Birthlight λειτουργεί με βάση τις τελευταίες εξελίξεις της έρευνας στον ιατρικό και επιστημονικό τομέα. Το εκπαιδευτικό σεμινάριο βρεφικής κολύμβησης περιλαμβάνει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και την ξεχωριστή προσέγγιση Birthlight με επιστημονικό υπόβαθρο.

Καλύπτει πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τόσο σε εκπαιδευτικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Πραγματοποιείται σε κατάλληλα οργανωμένους χώρους και προσφέρει ολοκληρωμένο φάσμα τόσο θεωρίας όσο και πράξης, δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες κάνουν πρακτική στο νερό και έχουν τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες μαθήματος με βρέφη και γονείς.

Το πρώτο αυτό μέρος είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγιση Birthlight. Περιλαμβάνει τις πρακτικές της Βρεφικής Κολύμβησης, την ανατομία και φυσιολογία των βρεφών. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση ενώ οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Αυτές οι τρεις ημέρες είναι επίσης ένα εμπειρικό ταξίδι όσον αφορά τη διδασκαλία σε βρέφη μικρότερα των 3 μηνών αλλά και μεγαλύτερα από 15 μηνών.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές του Birthlight για τη βρεφική κολύμβηση : λαβές, πλευστότητα, κολύμπι με τα μωρά, ευγενικές-αποτελεσματικές προσεγγίσεις για τη βουτιά και την προοδευτική ανεξάρτητη κολύμβηση μέσω της γονικής υποστήριξης και φιλικής ατμόσφαιρας.

Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ του γονέα και του μωρού ενισχύεται χάρη στις πρακτικές Birthlight. Η εκπαίδευση αυτή ρίχνει φως στην έντονη αντίθεση μεταξύ των εξαναγκαστικών και βίαιων μεθόδων εκμάθησης Βρεφικής Κολύμβησης σε σχέση με τις ήπιες αλλά αποτελεσματικές μεθόδους που σέβονται το παιδί και που απελευθερώνουν τις έμφυτες δυνατότητες του για το κολύμπι.

Όλη αυτή η φιλοσοφία σε συνδυασμό με τον αυστηρά μικρό αριθμό συμμετεχόντων (ο οποίος δε ξεπερνά τα 14 άτομα) εξασφαλίζει και προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία των εκπαιδευόμενων προπονητών βρεφικής κολύμβησης Birthlight προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να διδάξουν τα δικά τους μαθήματα και να δημιουργήσουν τις δικές τους σχολές.

...με παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές Birthlight.

Το σεμινάριο διαρκεί 3 ημέρες (full time) και θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 19-21 Φεβρουαρίου 2021. Γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ και καθηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Κική Κατσικάρη.

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη γνώση!

Επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο:
https://www.kikikatsikari.gr/εκπαίδευση/σεμινάρια

ενώ μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο facebook προκειμένου να μαθαίνετε νέα και ανακοινώσεις σχετικά με τη βρεφική κολύμβηση και τα εκπαιδευτικά σεμινάρια:
- https://www.facebook.com/kikikatsikari.gr
- https://www.facebook.com/Birthlight-Baby-Swimming-Greece-Cyprus-15782285...

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας