• Εκπαίδευση

Toddler Swimming - Νηπιακή Κολύμβηση - Εκπαιδευτικό σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight - Απρίλιος 2018 - Θεσσαλονίκη

Toddler Swimming - Νηπιακή Κολύμβηση - Εκπαιδευτικό σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight - Απρίλιος 2018 - Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Διεξαγωγής 28 - 29 Απριλίου 2018
Τόπος Διεξαγωγής Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 28 - 29 Απριλίου 2018 το εκπαιδευτικό σεμινάριο Νηπιακής Κολύμβησης - Toddler Swimming.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο δύο ημερών που καλύπτει την περίοδο για παιδιά κυρίως από 1 έως και 4 ετών (τα όρια ηλικίας δεν είναι αυστηρώς καθορισμένα).

Το σεμινάριο αυτό καλύπτει το κενό μεταξύ της βρεφικής κολύμβησης (με τη συνοδεία γονέων/κηδεμόνων) και της ανεξάρτητης εκμάθησης παιδικής κολύμβησης. Κατά τη μετάβαση στην ανεξάρτητη κολύμβηση, όταν η σωματική επαφή μεταξύ των γονέων και των παιδιών συχνά αρχίζει και μειώνεται, το σεμινάριο αυτό υποστηρίζει την αγάπη και την παιχνιδιάρικη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας παρέχοντας θετικές κοινές εμπειρίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει μία δομημένη βάση αλληλεπίδρασης των γονέων με τα παιδιά τους (1 έως 4 ετών) στο νερό και να διευκολύνει τη μετάβαση από τη νηπιακή κολύμβηση (με τη συνοδεία γονέων) στην ανεξάρτητη κολύμβηση με αυτοπεποίθηση.

Στόχος είναι
- να ενσωματωθούν τα παιδιά αποτελεσματικά στα μαθήματα κολύμβησης,
- να προσφέρει στα παιδιά με ήδη υπάρχουσα εμπειρία σε μαθήματα βρεφικής κολύμβησης κίνητρα και δυνατότητες ώστε να μεταβούν στην πλήρως ανεξάρτητη κολύμβηση
- να ενισχύσει τη σωματική ευεξία
- να τονώσει την επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους με τρόπους που τροφοδοτούν το πνεύμα και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς.
- να δημιουργηθούν τα καλύτερα θεμέλια για την ισορροπία του σώματος στο νερό, την εκμάθηση των τεχνικών κολύμβησης καθώς και τεχνικές αυτό-διάσωσης,

Τα μαθήματα νηπιακής κολύμβησης είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πατέρες.

Τα τραγούδια και τα παιχνίδια βασίζονται σε χρόνια διδακτικής εμπειρίας και χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την αποτελεσματική ολοκλήρωση δεξιοτήτων σε μια παιχνιδιάρικη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Επιπλέον χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκπαιδευτών Birthlight προκειμένου να μπορέσουν άμεσα να δημιουργήσουν τις δικές σχολές-τμήματα.

…με διεθνή πιστοποίηση και παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση, αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία, βίντεο κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές BIRTHLIGHT!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας