• Εκπαίδευση

Baby Swimming Επίπεδο 2 | 11-12 Φεβρουαρίου 2019 | Θεσσαλονίκη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Baby Swimming Επίπεδο 2 | 11-12 Φεβρουαρίου 2019 | Θεσσαλονίκη  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 11 - 12 Φεβρουαρίου 2019
Τόπος Διεξαγωγής Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 11-12 Φεβρουαρίου 2019 το εκπαιδευτικό σεμινάριο Βρεφικής Κολύμβησης Επίπεδο 2.

Πρόκειται για ένα 2 ήμερο εντατικό σεμινάριο απευθυνόμενο σε πιστοποιημένους εκπαιδευτές «Birthlight Baby Swimming» επιπέδου 1.

Το σεμινάριο αυτό επανεξετάζει και επεκτείνει το περιεχόμενο του Επιπέδου 1.

Η ιδιαίτερη έμφαση του σεμιναρίου είναι στα μωρά ηλικίας 12-30 μηνών καθώς και στη δυναμική του ζεύγους γονέα-βρέφους. Το σεμινάριο αποσκοπεί στο να δώσει τα απαραίτητα εφόδια στους συμμετέχοντες για να διδάξουν αποτελεσματικά καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες των γονέων και των παιδιών. Τα στοιχεία που διδάχθηκαν στα μαθήματα του Επιπέδου 1 εμπλουτίζονται με πιο δυναμικούς συνδυασμούς, το μάθημα εμβαθύνει στην κατανόηση και την πρακτική της βρεφικής κολύμβησης.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση οι πιστοποιημένοι δάσκαλοι Επίπεδου 1, θα αποκτήσουν το Πιστοποιητικό Εκπαιδευτών «Birthlight Baby Swimming» Επιπέδου 2.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των επιπέδων 1 και 2 οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν το πλήρες επαγγελματικό δίπλωμα διδασκαλίας για τη «Βρεφική Κολύμβηση Birthlight».

Επιπλέον, με την επιτυχή ολοκλήρωση του σεμιναρίου επιπέδου 2, πέρα από την υποστήριξη Birthlight, σας δίνεται η δυνατότητα να συμπεριληφθείτε στον κατάλογο των εκπαιδευτών μας, στην παρούσα ιστοσελίδα η οποία απευθύνεται άμεσα στο κοινό Ελλάδας και Κύπρου!

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, η οποία αναφέρει μόνο τους εκπαιδευτές Birthlight Ελλάδας-Κύπρου, δημιουργήθηκε για να προωθεί τα στοιχεία τα δικά σας αλλα και της δουλειάς σας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα δημοσίευσης άρθρων για εσάς (μίνι βιογραφικά κ.α.) με στόχο την προώθηση και τη διαφήμισή σας στο ευρύτερο κοινό της πόλης και της περιοχής σας!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

 

 

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας