• Εκπαίδευση

Baby Swimming Επίπεδο 1 | 08-10 Φεβρουαρίου 2019 | Θεσσαλονίκη Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Baby Swimming Επίπεδο 1 | 08-10 Φεβρουαρίου 2019 | Θεσσαλονίκη  Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 08 - 10 Φευρουάριος 2019
Τόπος Διεξαγωγής Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 08-10 Φεβρουαρίου 2019 το εκπαιδευτικό σεμινάριο Βρεφικής Κολύμβησης Επίπεδο 1.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο τριών ημερών που καλύπτει την περίοδο για βρέφη κυρίως από 3 και έως 12 μηνών.

Το πρώτο αυτό μέρος είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγυση Birthlight. Περιλαμβάνει τις πρακτικές της βρεφικής κολύμβησης, την ανατομία και φυσιολογία των βρεφών. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση ενώ οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Αυτές οι τρεις ημέρες είναι επίσης ένα εμπειρικό ταξίδι όσον αφορά τη διδασκαλία σε βρέφη μικρότερα των 3 μηνών αλλά και μεγαλύτερα από 12 μηνών.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές του Birthlight για τη βρεφική κολύμβηση : χαλαρές λαβές, χαλαρή πλευστότητα, κολύμπι με τα μωρά, ευγενικές προσεγγίσεις για τη βουτιά και προοδευτική ανεξάρτητη κολύμβηση μέσω της γονικής υποστήριξης και φιλικής ατμόσφαιρας.

Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ του γονέα και του μωρού ενισχύεται χάρη στις πρακτικές του Birthlight. Η εκπαίδευση αυτή ρίχνει φως στην έντονη αντίθεση μεταξύ των εξαναγκαστικών και βίαιων μεθόδων εκμάθησης βρεφικής κολύμβησης σε σχέση με τις ήπιες μεθόδους που σέβονται το παιδί και που απελευθερώνουν τις έμφυτες δυνατότητες του για το κολύμπι (Birthlight).

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκπαιδευομενων προκειμένου να μπορέσουν άμμεσα να δημιουργήσουν τις δικές σχολές και να αναλάβουν τα δικά τους τμήματα.

…με διεθνή πιστοποίηση και παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση, αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία, βίντεο κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία ως εκπαιδευτές BIRTHLIGHT

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας