• Εκπαίδευση

Aquanatal Yoga επίπεδο 1 | 03-05 Μαίου | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Aquanatal Yoga επίπεδο 1 | 03-05 Μαίου | Αθήνα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 03-05 Μαίου
Τόπος Διεξαγωγής Αθήνα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στην Ελλάδα το εκπαιδευτικό σεμινάριο “Άσκηση κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης”.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο τριών ημερών που καλύπτει όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης. Το πρώτο αυτό μέρος είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγυση Birthlight και ταυτόχρονα τις πρακτικές της άσκησης, την ανατομία και φυσιολογία των εγκύων. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές της Birthlight για την άσκηση στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεωρίας αλλά και πράξης. Πλούσιο ασκησιολόγιο προγεννητικών ασκήσεων τόσο στη ρηχή επιφάνεια της πισίνας όσο και στο πιο βαθύ σημείο, με ή χωρίς βοηθήματα κολύμβησης, για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης με ειδιαίτερη εξειδίκευση όσον αφορά την προετοιμασία του τοκετού.

Οι προσαρμογές των στυλ κολύμβησης διδάσκονται προκειμενου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της κολύμβησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ εισάγονται διαφορετικές τεχνικές για την Αναπνοή και την Χαλάρωση.

Το μάθημα περιλαμβάνει επίδειξη των μεθόδων και πλάνων διδασκαλίας για τα μαθήματα. Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ της μέλλουσας μητέρας και του μωρού της ενισχύεται χάρη στις πρακτικές Birthlight.

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκπαιδευομενων προκειμένου να μπορέσουν άμμεσα να δημιουργήσουν τις δικές σχολές και να αναλάβουν τα δικά τους τμήματα.

…με διεθνή πιστοποίηση και παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση, αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία, βίντεο κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία ως εκπαιδευτές BIRTHLIGHT

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!!! :
Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο πρόκειται να το διδάξει η dr. Françoise Freedman,
η εμπνευστής και ιδρύτρια του Birthlight και βραβευμένη για το έργο της!
Πρόκειται για μοναδική ευκαιρία εκπαίδευσης!
Μην το χάσετε!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας