• Εκπαίδευση

Aquanatal Yoga επίπεδο 1 - Άσκηση στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης & λοχείας - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight - Απρίλιος 2017 - Θεσσαλονίκη

Aquanatal Yoga επίπεδο 1 - Άσκηση στο νερό κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης & λοχείας - Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight - Απρίλιος 2017 - Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Διεξαγωγής 31 - 02 Απριλίου 2017
Τόπος Διεξαγωγής Θεσσαλονίκη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

 

Ο παγκοσμίου φήμης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη 31 - 02 Απριλίου 2017 το εκπαιδευτικό σεμινάριο Aquanatal Yoga level 1 - Άσκηση στην περίοδο της εγκυμοσύνης.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο τριών ημερών που καλύπτει όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης.

Το πρώτο αυτό μέρος είναι πραγματικά θεμελιώδες και καλύπτει την ιδιαίτερη φιλοσοφία και προσέγγυση Birthlight και ταυτόχρονα τις πρακτικές της άσκησης, την ανατομία και φυσιολογία των εγκύων. Χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι μαθητές λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Το σεμινάριο αυτό μεταδίδει τις διεθνούς φήμης πρακτικές της Birthlight για την άσκηση στην περίοδο της εγκυμοσύνης. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεωρίας αλλά και πράξης. Πλούσιο ασκησιολόγιο προγεννητικών ασκήσεων τόσο στη ρηχή επιφάνεια της πισίνας όσο και στο πιο βαθύ σημείο, με ή χωρίς βοηθήματα κολύμβησης, για όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης με ειδιαίτερη εξειδίκευση όσον αφορά την προετοιμασία του τοκετού.

Οι προσαρμογές των στυλ κολύμβησης διδάσκονται προκειμενου να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της κολύμβησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ενώ εισάγονται διαφορετικές τεχνικές για την Αναπνοή και την Χαλάρωση.

Το μάθημα περιλαμβάνει επίδειξη των μεθόδων και πλάνων διδασκαλίας για τα μαθήματα. Ο δεσμός και η επικοινωνία μεταξύ της μέλλουσας μητέρας και του μωρού της ενισχύεται χάρη στις πρακτικές Birthlight.

Σκοπός μας η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των εκπαιδευτών Birthlight προκειμένου να μπορέσουν άμμεσα να δημιουργήσουν τις δικές σχολές-τμήματα.

…με διεθνή πιστοποίηση και παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση, αποκλειστική πρόσβαση σε αρχεία, βίντεο κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές BIRTHLIGHT!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας