• Εκπαίδευση

Εκπαιδεύτρια (tutor)

Καθηγήτρια – Εκπαιδεύτρια Shawn Tomlinson – Birthlight Tutor

Καθηγήτρια – Εκπαιδεύτρια Shawn Tomlinson – Birthlight Tutor

Η Shawn Tomlinson είναι ASA δασκάλα κολύμβησης για άτομα με ειδικές ανάγκες, ASA και STA δασκάλα κολύμβησης ενηλίκων, γονέων και παιδιών, προπονήτρια κολύμβησης με τη μέθοδο Shaw, δασκάλα βρεφικής κολύμβησης, Birthlight Baby Yoga και Massage , Aqua yoga, εκπαιδεύτρια Ai Chi και επαγγελματίας INPP. Επιπλέον,  Η Shawn είναι θεραπεύτρια Νευροαναπτυξιακής καθυστέρησης  (Neuro developmental delay therapist) . Έχει μεγάλη εμπειρία και πλήθος ομιλιών σε συνέδρια και σεμινάρια για την κολύμβηση στο ενεργητικό της.

Ξεκίνησε το ταξίδι της για την εκπαίδευση ως μία συμβατική δασκάλα κολύμβησης το 1999, ενώ εργαζόταν για πολλά χρόνια ως προπονήτρια κανό και ναυαγοσώστρια. Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής της, είχε ένα έντονο εσωτερικό αίσθημα ότι έπρεπε να υπάρχει κάτι περισσότερο για την κολύμβηση από την παραδοσιακή – κλασσική διδασκαλία . Αυτή η συνειδητοποίηση της, την έφερε κοντά στη Françoise Freedman την ιδρύτρια του Birthlight η οποία και την εκπαίδευσε. Αυτό αποτέλεσε ένα ακόμη βήμα για ατελείωτες ώρες μελέτης και εργασίας για να γίνει δασκάλα Birthlight και έπειτα Birthlight εκπαιδεύτρια στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο εξωτερικό. Εργάζεται με πάθος και θεωρεί δέσμευση τη δουλεία της, αυτό όμως είναι που της δίνει κίνητρο και ευχαρίστηση.  Με τις ειδικές σπουδές της σχετικά με τη Νευρολογική Ανάπτυξη η δουλειά και η έρευνα της εστιάζει κυρίως σε παιδιά και ενήλικες με φόβο για το νερό.

Είναι ιδρύτρια της  Living Water Swim School σχολής, ζει και εργάζεται στο Norfolk UK και είναι μητέρα 6 παιδιών!

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας