• Λοχεία & Άσκηση

Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

“Fit & healthy mommy” Εκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας

To πρόγραμμα εγκυμοσύνη “Fit & healthy mommy to be” γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες στα ξενοδοχεία GRAND HOTEL PALACE και MEDITERRANEAN PALACE HOTEL, ξενοδοχεία 5 αστέρων όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην εξειδίκευση του προσωπικού.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απολύτως εξασφαλισμένες, καθώς τηρείται αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης διατηρώντας πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας.

Για τις μητέρες που το επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα ατομικών - ιδιαίτερων μαθημάτων (personal). Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας! Πραγματοποιείται είτε στο χώρο τους προκειμένου να νοιώθουν οικειότητα, άνεση και ασφάλεία, είτε στο δικό μας χώρο όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην εξειδίκευση του προσωπικού.

Για τις μανούλες που επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα άσκησης μαζί με το μωράκι τους!!

Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες!

“Aqua Fit & healthy mommy ¨   Εκαταστάσεις - Πισίνα

Εγκαταστάσεις με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας

To πρόγραμμα εγκυμοσύνη στο νερό (“Aqua Fit & healthy mommy to be”) γίνεται στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE και MEDITERRANEAN PALACE HOTEL, ξενοδοχεία 5 αστέρων όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με έμφαση στην ασφάλεια, στην υγιεινή και στην εξειδίκευση του προσωπικού.

Ο χώρος της πισίνας τηρεί όλους τους κανόνες ασφάλειας με αντιολισθητικό δάπεδο, ενώ το βάθος της πισίνας είναι από 0,90 έως 1,50μ. Το νερό είναι στην κατάλληλη θερμοκρασία από 31ο C έως 34ο C που είναι η προτεινόμενη για την υγεία των βρεφών και των νηπίων.

Οι συνθήκες υγιεινής είναι απολύτως εξασφαλισμένες, καθώς γίνονται καθημερινοί έλεγχοι .Ο καθαρισμός της πισίνας γίνεται με όζον πετυχαίνοντας καλύτερη και πιο γρήγορη απολύμανση, στοιχεία ιδιαίτερα σημαντικά για τα παιδιά.Τακτικά γίνονται  δειγματοληψίες ύδατος και αποστέλλονται για ανάλυση. Τέλος, το νερό καθαρίζεται και ανανεώνεται συνέχεια αφού λειτουργεί με σύστημα υπερχείλισης.

Στον χώρο των αποδυτηρίων και του γυμναστηρίου τηρείται αυστηρό καθημερινό πρόγραμμα καθαριότητας και απολύμανσης διατηρώντας πολύ υψηλά επίπεδα ποιότητας για τους πελάτες του.

Έχει γίνει ειδικός σχεδιασμός για τη διευκόλυνση σας πριν την είσοδο και μετά την έξοδο σας από την πισίνα.

Οι χώροι των αποδυτηρίων είναι άνετοι με πολλές ντουζιέρες, αλλαξιέρες και σεσουάρ για τη γρήγορη και την ταυτόχρονη εξυπηρέτηση όλων μαμάδων. Επίσης θα βρείτε ντουλαπάκια για τα προσωπικά αντικείμενα .

Για τις μέλλουσες μητέρες που το επιθυμούν υπάρχει δυνατότητα ατομικών - ιδιαίτερων μαθημάτων (personal). Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες και την προσωπικότητα της κάθε γυναίκας!

Για τις μανούλες που επιθυμούν να κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα υπάρχει η δυνατότητα άσκησης μαζί με το μωράκι τους!!

Ρωτήστε μας για λεπτομέρειες!

Με όζον η απολύμανση στην πισίνα μας!

Σε σύγκριση με το χλώριο, η χρήση όζοντος στην επεξεργασία νερού πισίνας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Χρησιμοποιώντας όζον για την επεξεργασία του νερού πισίνας πετυχαίνουμε τα εξής:

  • Βακτηριακή απολύμανση
  • Αδρανοποίηση ιών
  • Αποχρωματισμός
  • Απομάκρυνση οσμών και γεύσεων
  • Αφαίρεση της άλγης
  • Μικρο-κροκίδωση των διαλυμένων στο νερό οργανικών ενώσεων

Τώρα πλέον γίνεται παράλληλη χρήση των δύο στοιχείων σε μία αναλογία 80% όζον – 20% χλώριο.

Δείτε Επίσης

Fit & healthy mommy

Άσκηση κατά την περίοδο της λοχείας. Η περίοδος της λοχείας είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για την γυναίκα...

Aqua Fit & healthy mommy

Άσκηση κατά την περίοδο της λοχείας στο νερό. Η περίοδος της λοχείας είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος για την γυναίκα...

Πρόγραμμα μαθημάτων

Δείτε τις ημέρες και ώρες που πραγματοποιούνται μαθήματα Fit & healthy mommy και Aqua Fit & healthy mommy ...

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε τις απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έχετε σχετικά με την άσκηση μετά την περίοδο της εγκυμοσύνης...

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας