• Εκπαίδευση

Toddler Swimming (Νηπιακή Κολύμβηση) | 16/17-18 Απριλίου 2021, Αθήνα | Εκπαιδευτικό σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight

Toddler Swimming (Νηπιακή Κολύμβηση) | (16)/17-18 Απριλίου 2021, Αθήνα | Εκπαιδευτικό σεμινάριο Διεθνούς Πιστοποίησης Birthlight
Ημερομηνία Διεξαγωγής 16/17-18 Απριλίου 2021
Τόπος Διεξαγωγής Αθήνα
Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κατσικάρη Κυριακή (Κική) | info@kikikatsikari.gr

Ο παγκόσμιας αναγνώρισης οργανισμός Birthlight διοργανώνει στην Ελλάδα το εκπαιδευτικό σεμινάριο Νηπιακής Κολύμβησης.

Πρόκειται για ένα εντατικό σεμινάριο δύο ημερών που καλύπτει την περίοδο για παιδιά κυρίως από 2 έως και 4 ετών.

Το σεμινάριο αυτό καλύπτει το κενό μεταξύ της βρεφικής κολύμβησης (με τη συνοδεία ενηλίκων) και της ανεξάρτητης εκμάθησης παιδικής κολύμβησης. Κατά τη μετάβαση στην ανεξάρτητη κολύμβηση, όταν η σωματική επαφή μεταξύ των γονέων και των παιδιών συχνά αρχίζει και μειώνεται, το σεμινάριο αυτό υποστηρίζει την αγάπη και την παιχνιδιάρικη επαφή μεταξύ των μελών της οικογένειας παρέχοντας θετικές κοινές εμπειρίες.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να προσφέρει μία δομημένη βάση αλληλεπίδρασης των γονέων με τα παιδιά τους στο νερό και να διευκολύνει τη μετάβαση από τη νηπιακή κολύμβηση (με τη συνοδεία γονέων) στην ανεξάρτητη κολύμβηση με αυτοπεποίθηση.

Στόχος είναι
- να ενσωματωθούν τα παιδιά αποτελεσματικά στα μαθήματα κολύμβησης,
- να προσφέρει στα παιδιά με ήδη υπάρχουσα εμπειρία σε μαθήματα βρεφικής κολύμβησης κίνητρα και δυνατότητες ώστε να μεταβούν στην πλήρως ανεξάρτητη κολύμβηση
- να ενισχύσει τη σωματική ευεξία
- να τονώσει την επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των παιδιών τους με τρόπους που τροφοδοτούν το πνεύμα και ενισχύουν τους οικογενειακούς δεσμούς.
- να δημιουργηθούν τα καλύτερα θεμέλια για την ισορροπία του σώματος στο νερό, την εκμάθηση των τεχνικών κολύμβησης καθώς και τεχνικές αυτό-διάσωσης,

Τα μαθήματα νηπιακής κολύμβησης είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους πατέρες.

Τα τραγούδια και τα παιχνίδια βασίζονται σε χρόνια διδακτικής εμπειρίας και χρησιμοποιούνται για να διευκολύνουν την αποτελεσματική ολοκλήρωση δεξιοτήτων σε μια παιχνιδιάρικη και χαλαρή ατμόσφαιρα. Επιπλέον χρησιμοποιούνται οπτικά βοηθήματα για να διευκολυνθεί η μάθηση και οι εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ένα λεπτομερές εκπαιδευτικό εγχειρίδιο.

Όλη αυτή η φιλοσοφία σε συνδυασμό με τον αυστηρά μικρό αριθμό συμμετεχόντων (ο οποίος δε ξεπερνά τα 14 άτομα) εξασφαλίζει και προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη προετοιμασία των εκπαιδευόμενων προπονητών Νηπιακής Κολύμβησης Birthlight προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι να διδάξουν τα δικά τους μαθήματα και να δημιουργήσουν τις δικές τους σχολές.

....με παράλληλη υποστήριξη (φιλοξενία στο site Birthlight, συμμετοχή στο forum, διαφήμιση κ.α.) από τον οργανισμό και στην μετέπειτα πορεία τους ως εκπαιδευτές Birthlight.

Το σεμινάριο διαρκεί 2 ημέρες για τους εκπαιδιδευτές Birthlight που έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό σεμινάριο του επιπέδου 1 και 3 ημέρες για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν λάβει τη γνώση του βασικού σεμιναρίου (επίπεδο 1). Το σεμινάριο είναι full time και θα διεξαχθεί στην Αθήνα τον Απρίλιο 2021. Γλώσσα του σεμιναρίου θα είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ και καθηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η Κική Κατσικάρη.

Τα σεμινάρια είναι ανοικτά και απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν και να κατακτήσουν τη συγκεκριμένη γνώση!

 

Για περισσότερες πληροφορίες - εγγραφές επικοινωνήστε με :

Κική Κατσικάρη 

Επίσημη Συνεργάτης Birthlight Ελλάδας - Κύπρου

info@kikikatsikari.gr

www.kikikatsikari.gr 

  

Δείτε το Facebook Event

Birthlight Birthlight - Aqua Yoga Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 1 Birthlight - Baby Swimming Level 2 Birthlight - Aqua Natal Yoga Birthlight - baby & toddler swimming Human Mama Mommy to be Πειρατές της πισίνας